Поздравление Владимира Боделана с Днем журналиста

0 коментарів 35181 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поздравление Владимира Боделана с Днем журналистаДорогі друзі!


Від щирого серця вітаю вас з Днем журналіста України!

Цей рік для представників засобів масової інформації України особливий – ювілейний. Двадцять років тому, як союз журналістів нашої країни прийняв у Міжнародну федерацію журналістів. З тих пір щорічно 6 червня відзначається професійне свято всіх творчих людей, які вкладають свою душу у висвітлення подій і аналіз того, що відбувається в суспільстві.

День за днем, ви, журналісти йдете в ногу з часом. Як рятувальники МНС, цілодобово, у будь-яку погоду виїжджаєте на всі надзвичайні події, що відбуваються в суспільному житті нашої країни, намагаючись правдиво і об’єктивно показати події.

Навчаючи суспільство основам безпеки життєдіяльності через телебачення, радіо, друковані видання та інформаційні агентства, ви надаєте величезну допомогу в справі попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

У цей святковий день дозвольте висловити величезну подяку за вашу нелегку працю і побажати більше позитивних і життєствердних матеріалів, вдячних глядачів та читачів. Міцного вам здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай не підводить Вас удача і творчого натхнення!

З повагою, начальник ГТУ МНС в Одеській області

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x