Профсоюз Иличевского порта взбунтовался?!

1 коментар 28998 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Профсоюз Иличевского порта взбунтовался?!23 мая в Ильичевском морском торговом порту Одесской области состоялось совместное заседание выборных органов профсоюзов и профактива ГП ИМТП. Был рассмотрен вопрос об итогах работы администрации порта за период с 15.06.2011 года до 01.06.2012 года.


В выписке из протокола заседания, предоставленной ПРМТ ІМТП сказано:

«За рік свого керівництва портом начальник порту Григорашенко О.Г. створив авторитарну систему управління підприємством, яка призвела до вкрай негативних результатів. Вантажообіг порту падає, вантажів немає. Економічні показники роботи порту невтішні. Роботи, які можна виконати силами господарств порту, передаються стороннім структурам. На роботу в порт приймається невиробничий та адміністративний персонал без досвіду роботи в порту. Зруйновано систему роботи об’єктів соціального призначення. Повністю відсутній діалог з колективом порту та з профспілками як його уповноваженими представниками. За рік роботи не повернуті кошти у розмірі 81 мільйон гривень, які зароблені колективом підприємства у 2010-2011 роках. Здійснюються безпідставні витрати коштів на соціальні потреби, яких можна взагалі не проводити.

При виданні наказів по порту щодо скорочення чисельності працюючих та введення скороченого робочого тижня начальником порту брутально порушено колективний договір порту та чинне законодавство України. Соціальний розвиток підприємства проводиться без урахування думки трудового колективу підприємства. Начальник порту Григорашенко О.Г. веде підприємство до розвалу та банкрутства.Все це знайшло відображення та підтвердження при проведені конференції трудового колективу порту 26 квітня 2012 року».

Профсоюзные активисты единогласно решили: 1.Обратиться с письмом к Вице-премьер-министру Украины — министру инфраструктуры Украины Борису Колесникову с просьбой вмешаться в решение проблем, которые существуют в ГП ИМТП. 2. Окончательное решение касательно действий профсоюзов принять после получения ответа из Мининфраструктуры в двухнедельный срок согласно ч.2 ст. 45 КЗОТ Украины.

Документы скрепили своими подписями руководители профсоюзов ИМТП (Брызгалов, Епифанов, Бойчук).

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Эксперт
Эксперт
11 лет назад

А наш профсоюз во главе с продажным Нубиным… молчит… а сам Шубин в тихушку приватизирует базу отдыха порта…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x