Як люди святкували 8 березня – інформує ГУ МВС України в Одеській області

0 коментарів 24408 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як люди святкували 8 березня - інформує ГУ МВС України в Одеській області


ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події за 08.03.2012

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшло 370 заяв та повідомлень про злочини. Вжитими заходами 200 з них розкрито по «гарячих слідах». 

Серед розкритих злочинів – 2 грабежі, 2 факти шахрайських дій, 1 незаконне заволодіння АМТ, 11 крадіжок, 32 факти хуліганства.

Викрито 1 злочин економічної спрямованості.
Викрито 1 злочин у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 17 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 3 особи травмовано.

До Тарутинського РВ надійшла заява від Василя, 1983 р.н., мешканця с.Березине про те, що 07 березня о 19:00 в селі біля бару “Сашко” невстановлений зловмисник, скориставшись тим, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, побив його, та відкрито заволодів грошима у сумі 700 грн. В ході оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя Федора, 1990 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – викрадені гроші.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

До Шевченківського ВМ надійшла заява від Олени, 1979 р.н., адміністратора магазину про те, що невстановлений зловмисник з магазину таємно скоїв крадіжку літрової пляшки віскі “Джек Деніелс”, вартістю 428 грн.
В ході проведених розшукових заходів затримано непрацюючого Дмитра, 1987 р.н., мешканця смт. Березівка, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ.
Затриманого відпущено під зобов’язання.

До Іллічівського МВ із заявою звернулася Наталя, 1989 р.н, про те, що на автостоянці паромної переправи в с. Малодолинське невідомий зловмисник, скориставшись відчиненими дверима її автомобіля “Тойота Рав 4”, скоїв крадіжку сумочки, в якій знаходилось 2000 грн. і 100 доларів США.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів затримано непрацюючого Сергія, 1973 р.н, мешканця м. Іллічівськ, який надав правдиві свідчення у скоєнні крадіжки. Вилучено речові докази – викрадені речі та гроші.
Затриманого відпущено під зобов`язання. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

ГУ МВС України в Одеській області

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x