Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Болградщини отримав вирок суду за фатальне побиття військовослужбовця

0 коментарів 15174 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


23-річний житель Болградського району, який на початку весни під час п’яного конфлікту забив до смерті військовослужбовця, проведе наступні сім років у тюрмі. Такий вирок виніс чоловікові суд. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУ НП в Одеській області.


Як повідомляла “БІ”, вранці 8 березня на проспекті Шевченка в місті Подільськ випадкові перехожі виявили тіло чоловіка у військовій формі зі слідами побиття, про що повідомили в поліцію.

Поліцейські з’ясували, що загиблий – 34-річний діючий військовий з іншої області. Напередодні ввечері він відпочивав в одному з місцевих закладів та пішов з нього разом з іншим відвідувачем.

Як виявилося, ним був 23-річний житель Болградщини, і саме він причетний до смерті військового. Молодика затримали в Подільську у орендованій квартирі. На час досудового розслідування суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Далі було з’ясовано, що чоловіки познайомилися у барі, де разом вживали алкогольні напої і спілкувалися. А коли вони покинули заклад і йшли вулицею, раптово посварилися. Під час конфлікту молодший за віком чоловік ударом кулака в голову збив старшого з ніг і продовжив бити вже лежачого по голові ногами. Правопорушник припинив гамселити потерпілого та пішов геть, коли останній не подавав ознак життя.

За висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті військового стали отримані ним тяжкі тілесні ушкодження: перелом кісток черепа, розриви склепіння та основи черепа, крововилив під оболонки головного мозку.

Правопорушник свою провину визнав, але причину свого вчинку так і не пояснив.

Слідчі висунули молодикові обвинувачення у вбивстві, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України був направлений до суду.

Дослідивши та проаналізувавши отримані матеріали справи й докази, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x