Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця на Одещині

0 коментарів 29619 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві військовослужбовця, яке сталося в ніч з 7 на 8 березня в Подільську Одеської області. Це житель регіону, який тимчасово проживав у райцентрі. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області. 


Нагадаємо, тіло 34-річного військового з ознаками насильницької смерті було знайдено випадковими перехожими близько 7 ранку.

Поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та провели низку оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, в результаті яких оперативно викрили зловмисника. У скоєному він зізнався.

«Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішуємо питання про повідомлення йому про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині та обрання запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років», – зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця на Одещині

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x