Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Це знущання над людьми!”: в Аккермані планують підвищити тарифи на воду. Городяни обурені

0 коментарів 11286 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Комунальне підприємство «Білгород-Дністровськводоканал» планує підвищити чинні тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на депутатку міської ради Оксану Соколенко.


За словами пані Оксани, в середньому плата за воду у місті наступного року може зрости на 21 відсоток.

Водночас треба нагадати, що у квітні поточного року аккерманці вже стикнулися зі збільшенням суми у квитанції за водопостачання та водовідведення. Однак тоді завчасно ще у лютому перед жителями з обґрунтуванням виступав керівник КП Максим Мазуренко. Наразі, окрім повідомлення на офіційному сайті, будь-які сповіщення громадськості відсутні.

“Тобто, мешканці міста ще не змирилися з діючим тарифом, бо він один з найдорожчих в Україні, на останній сесії міська рада зняла з КП «Водоканал» сплату за землю на 2025 рік, а керівництво підприємства замість того, щоби знизити тариф на водопостачання та водовідведення хоча б на суму податку за землю, ТАРИФ на 2025 рік НАМАГАЄТЬСЯ ПІДВИЩИТИ”, – обурюється Оксана Соколенко.

Сьогодні, 28 серпня, останній день, коли кожен мешканець міста може звернутися зі своїми зауваженнями та пропозиціями стосовно тарифу.

Усі зауваження та пропозиції у письмовій формі підлягають реєстрації та розгляду КП «Білгород-Дністровськводоканал», надсилаються за адресою: 67701, провулок Водопровідний,1, м. Білгород-Дністровський.

“Кожен містянин може висловити своє відношення до підвищення тарифу. Не згодні – пишіть за адресою КП «Водоканал». Щоб потім не казали, що мешканці міста згодні з підвищенням тарифу на воду та водопостачання.

Тим часом мешканці Аккерману в соцмережах обурені новиною про намір комунального підприємства підвищити тарифи:

“Які можуть бути зауваження? Це знущання над людьми! Тариф і так зависокий! Керівництво Водоканалу може хоче в останній день розповісти про розрахунок тарифу?”, – бідкаються люди.

 

"Це знущання над людьми!": в Аккермані планують підвищити тарифи на воду. Городяни обурені

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x