Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Нове інтерв’ю Буданова: які області хоче окупувати путін, якими є плани кремля в Україні, та чи витримає енергетика удари окупантів

2 коментаря 1067499 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів про плани росії та наступ окупантів на Харківщині. Він також переконує, що рф повністю не зможе знищити українську енергетичну систему. Про це він сказав в інтерв’ю «ТСН», передає «Бессарабія INFORM».


– Підтоплення регіонів, життя у пітьмі, центробанк може зупинити торгівлю валютою. Як на це реагують росіяни? 

– На жаль, треба констатувати, що вони досить таки системно адаптують своє суспільство до цих проблем. Та й в принципі рівень запиту у їхньому суспільстві набагато нижчий, ніж у нашому.

-Тобто, чекати бунту не доводиться?

-Бунт сам по собі не може відбутися. Таке як зробив пригожин, може зробити тільки сильний лідер. А такого поки що не вбачається.

-Чи існує загроза російського наступу на Балтійські країни?

– Це така постійна і, як то кажуть, потенційна загроза. І не більше. Тобто, нема такого.

Що вони не готуються?

– Поки війна в Україні іде, нічого ніде не може бути проблемного від росії.

– Якими є плани кремля на 2024 рік? 

– Завдання максимум – це отримати контроль над Україною будь-яким шляхом. Взагалі будь-яким. Завдання мінімум і воно ж поки що єдине – це вийти на адмінкордони Донецької і Луганської областей. Воно не змінювалося жодного разу.

Нове інтерв'ю Буданова: які області хоче окупувати путін, якими є плани кремля в Україні, та чи витримає енергетика удари окупантів

– “Буферна зона” на Харківщині: чи повторять росіяни наступ із півночі? 

– По Харківській області – це спроба була зробити буферну зону. Ну, вона провалилася. У них вона провалилася.

– Певно ж, не покинуть цих спроб.

– Ні. Тому що, вони так і лишилися на окупованих територіях Харківської області. Але це питання часу.

– Як удари по рф змінили хід війни?

– Ні, про це я говорити з вами не буду. А такий цікавий момент: от до прикладу нещодавно дрони дійшли до аеродромів певних в російській федерації. До північних. До Оленьї. Там є вражені дальні бомбардувальники і це змусило ну хоч на кілька днів відтягнути чергові масові удари по нас.

– Чи може росія знищити енергосистему України? І чи битимемо ми у відповідь?

– Всі ці вузли дуже сильно захищені. Так само як у нас їх намагаються захистити. Так само, такі ж подібні заходи відбуваються в росії. Тільки вони пішли шляхом більше нарощення системи ППО. В них для цього спроможності набагато більші. Бо вони є виробниками таких систем. Тому, сказати, що це ми зараз покладемо їхню енергосистему, ну, це трошки мабуть некоректно буде. Повністю ми її не покладемо. Як і вони нам повністю теж не покладуть. Радянська система була максимально розгалужена і дубльована умовно там три чи чотири, чи в певних вузлах дубль іде. Зробити важким життя – можна. Повністю зруйнувати – майже нереально.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Пересічний
Пересічний
29 дней назад

Невідомо коли і як (скільки буде коштувати життів і території) війна закінчиться. Україна отримає численних ворогів і велику зневагу до української мови та соціального стану, до української нації.

Пересічний
Пересічний
29 дней назад

Прохання – не ведіться на віщунів та всякого роду мольфарів. Всі вони тільки підвищують рівень напруги, вони дуже далекі від розуміння, що таке війна в сучасних умовах.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x