Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Жительку Чорноморська підозрюють в оборудках з небезпечними наркотиками – деталі

0 коментарів 15579 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські викрили 35-річну жительку Чорноморська в оборудках з особливо небезпечними наркотичними засобами та психотропними речовинами. У жінки вилучили заборонений «товар» рослинного і синтетичного походження та повідомили їй про підозру. Правопорушниці загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Жінку зупинили на Люстдорфській дорозі. У неї в рюкзаку виявили п’ять полімерних пакетів з канабісом, що було підтверджено експрес-тестом. Крім того,  у пакунку з-під манної каші, який також вилучили слідчі, вона приховала імовірно психотропну речовину PVP, яка заборонена.

Під час обшуку за місцем мешкання правопорушниці поліцейські виявили аналогічну речовину, схожу на психотропну, ваги та пакувальний матеріал. Вилучені засоби та речовини скерували на експертизу, зокрема для підтвердження походження й встановлення ваги.

«На підставі зібраних доказів ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили жінці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та особливо небезпечної психотропної речовини. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі ми встановлюємо канал надходження заборонених речовин до підозрюваної. Слідство триває», – повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Якушева.

Жительку Чорноморська підозрюють в оборудках з небезпечними наркотиками – деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x