Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Саратській центральній лікарні розпочав роботу новий спеціаліст

0 коментарів 14229 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Віднедавна у КП “Саратська ЦЛ” відбулось поповнення новими медичними кадрами. В головній медичній установі Саратської громади розпочав свою роботу новий лікар-травматолог Усачук Роман Ігорович. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на медичну установу.


Зазначається, що Роман Ігорович закінчив Одеський медичний університет у 2022 році за спеціальністю “Медицина”. Після закінчення інтернатури у 2024 році та отримання сертифікату лікаря-спеціаліста зі спеціальності “Ортопедія і травматологія” був прийнятий на посаду лікаря ортопеда-травматолога травматологічного відділення КП “Саратська ЦЛ”.

Роман Усачук – повністю підготовлений лікар-травматолог, який протягом років навчання та інтернатури освоїв різні техніки оперування як планових, так і ургентних операцій. Лікар прагне й надалі удосконалювати свої знання та вміння. Проходить курси удосконалення практичних навичок з питань травм різної складності.

Новий лікар уже застосовує знання та уміння у щоденній праці, яка потребує відповідальності, грамотності та професіоналізму. Колектив лікарні радий бачити молодого спеціаліста у стінах нашої лікарні. Бажаємо професійних успіхів, нових звершень, невичерпної енергії та оптимізму. Нехай у професійній діяльності завжди буде море вдалих ідей та перспектив!“, – йдеться в повідомленні Саратської центральної лікарні.

В Саратській центральній лікарні розпочав роботу новий спеціаліст
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x