Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії незабаром почнеться ремонт дороги

0 коментарів 16956 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Очільник Кілійської громади Вячеслав Чернявський провів зустріч з керівником служби місцевих автомобільних доріг та підрядником, під час якої обговорювався початок ремонтних робіт на Омарбії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Про необхідність та важливість ремонту дороги в межах мікрорайону Омарбія Вячеслав Чернявський розповідав в інтерв’ю “БІ”.

За словами мера Кілії, протяжність ремонтної ділянки складає 2,2 км, підрядник буде розпочинати від дороги Т1607 (АЗС). Всі необхідні тендерні процедури завершені.

“Службою місцевих доріг проведені відповідні тендерні процедури! Дякуючи Одеській ОВА та Ізмаїльській РВА, на дану ділянку виділені всі необхідні кошти! Від даної дороги залежить функціонування маршрутного міського та шкільного автобуса”, – зауважив очільник громади.

В Кілії незабаром почнеться ремонт дороги

Окремо пан Чернявський звернувся до мешканців Омарбії з проханням поставитися з розумінням до дій дорожників та звільнити простір для їх роботи:

“Під час проведення ремонтних робіт будуть розчищатися обочини та на деяких відрізках будуть копатися відвідні канави для води по обидві сторони дороги. Тому, будь ласка, звільніть прилеглу територію від дороги до будинку. Про важливість і необхідність ремонту інших доріг в громаді знаю. Але не все відразу можна зробити! Фінансів в місцевому бюджеті немає, а державний у зв’язку з війною обмежений!”, – підкреслив Вячеслав Чернявський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x