Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині до оборудків з наркотиками був причетний неповнолітній

0 коментарів 14580 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські викрили двох жителів Одеського району в оборудках з наркотичними засобами. У 19-річної дівчини та 17-річного хлопця правоохоронці вилучили низку наркотиків, які вони збиралися продавати. Правопорушникам повідомлено про підозру. Тепер обом загрожує позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У комендантську годину у місті Чорноморськ патрульна поліція зупинила 17-річного місцевого жителя. В ході спілкування з молодиком його поведінка викликала у правоохоронців підозру. Після поверхневого огляду речей юнака у нього в сумці виявили наркотичні речовини.

«На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила липкі стрічки, ваги, гирі, порожні зіп-пакетики та більше пів сотні пакуночків з пігулками і різними кристалічними речовинами. Вміст двох із них перевірили за допомогою експрес-тесту, що підтвердив їх належність до наркотичних засобів», ─ йдеться у повідомленні поліції.

У ході обшуку за місцем мешкання молодика було виявлено ще низку пакуночків з кристалічними речовинами, речовиною рослинного походження та пігулками, а також електронні ваги, мобільний телефон та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Як зʼясували правоохоронці, речовини придбала 19-річна знайома хлопця, до якої він мав їх доставити, аби в подальшому разом розфасувати, підготувати до продажу і збувати.

«Молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а дівчину встановили і затримали вранці того ж дня. За її місцем мешкання провели санкціонований обшук і також виявили один пакетик з кристалічною речовиною», ─ розповіли у поліції.

Усі вилучені речовини поліцейські скерували на експертизу для встановлення походження та ваги.

«За наявності достатніх доказів під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури ми повідомили обом фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. За цей злочин їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. За нашим клопотанням неповнолітньому суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, а дівчині – тримання під вартою. Далі ми встановлюватимемо канал постачання наркотичних засобів та інших осіб, причетних до наркотрафіку», – прокоментував т.в.о. начальника відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Андрій Коротченко.

На Одещині до оборудків з наркотиками був причетний неповнолітній

На Одещині до оборудків з наркотиками був причетний неповнолітній

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x