Ексзаступнику начальника центра ВМС ЗСУ повідомлено про підозру у державній зраді та дезертирстві

0 коментарів 16308 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишньому заступнику начальника центру по роботі з особовим складом Центру оперативного (бойового) забезпечення ВМС ЗСУ заочно повідомлено про підозру за фактом державної зради та дезертирства. Про це, посилаючись на Одеську спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У березні 2014 року, під час тимчасової окупації території Криму, підполковник не вибув до визначеного командуванням нового місця дислокації військової частини. З метою назавжди уникнути обов’язків несення військової служби, він продовжував ухилятися, приховуючи свою належність до Збройних Сил України.

Надалі колишній офіцер відкрито відмовився виконувати обов’язки військової служби у Збройних Силах України. Він перейшов на бік ворога.

Зрадник уклав контракт та до сьогодні проходить військову службу у збройних силах рф на різних посадах. Зокрема, на посаді заступника командира полку по роботі з особовим складом військової частини №86863 (68 окремий морський інженерний полк 22 армійського корпусу чорноморського флоту рф).

«У зв’язку з переховуванням підозрюваного на тимчасово окупованій території України, досудове розслідування у порядку спеціального досудового розслідування (in absentia) здійснювали слідчі Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Миколаєві) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві», ─ йдеться у повідомленні спецпрокуратури.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x