В Сараті запрацювало лабораторне відділення діагностики

0 коментарів 11772 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На відкриття відділення “Invivo”  була запрошена Саратський селищний голова Вікторія Райчева, яка подякувала родині Златових – Надії та Федору за реалізацію цього соціально-значимого проєкту. За словами присутніх, це дозволить мешканцям Саратщини отримувати якісні аналізи міжнародного рівня, не витрачаючи час і кошти на поїздки у сусідні громади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську селищну раду.


Завдяки впровадженню технологічних і наукових інновацій, високим виробничим потужностям, доступності понад 600 як самостійних, так і комплексних лабораторних досліджень, постійному вдосконаленню професійних знань і навичок та, найголовніше – дбайливому та доброзичливому ставленні до своїх пацієнтів мешканці Саратської громади мають змогу швидко, якісно та зручно (особисто, через сайт або на електронну пошту) отримати результати аналізів.

Зазначається, що для попередження лабораторних помилок у Invivo створено систему контролю якості, яка базується на багатоступеневій системі за допомогою постійного проведення внутрішнього контролю роботи аналітичних систем і зовнішнього забезпечення якості (проводяться спеціалізованими організаціями). Такий контроль гарантує точність результатів лабораторних досліджень, а також виключає можливість помилок через «людський фактор».

Наостанок додамо, що лабораторія знаходиться за адресою: Сарата, вул. Вернера Крістіана, 97 (в будівлі “Універмаг”).

В Сараті запрацювало лабораторне відділення діагностики
В Сараті запрацювало лабораторне відділення діагностики
В Сараті запрацювало лабораторне відділення діагностики
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x