Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Український ТалонБот від Головного сервісного центру розширив свої послуги

0 коментарів 24111 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З січня цього року в Україні у телеграмі працює офіційний чат-бот Головного сервісного центру МВС. Він був створений для пошуку вільних талонів на складання практичного іспиту. А вже з травня розробники запустили у дію нові функціонали ресурсу, зокрема, відтепер у чат-боті можна слідкувати за наявними талонами на цілий перелік послуги сервісних центрів МВС, передає “Бессарабія INFORM”. 


Як зазначили розробники, тепер користувач може відстежувати наявний талон на теоретичний іспит, практичний іспит, реєстраційні дії з транспортними засобами та обмін посвідчення водія/міжнародне посвідчення водія.

Для отримання сповіщення про наявність вільних талонів, для початку необхідно перейти у ТалонБот”. Потім надати номер телефону — натиснути кнопку «Поділитися номером телефону». Після цього натиснути кнопку «Розпочати» та обрати послугу.

Якщо Ви обрали «реєстраційні дії з транспортними засобами», далі потрібно визначитися з регіоном та сервісними центрами, де хочете отримати послугу. У разі наявності вільного талону система автоматично надсилає повідомлення кожні 10 хвилин в телеграм. Після отримання сповіщення про вільний час на запис потрібно перейти за посиланням в Е-Запис та взяти талон на отримання послуги“, – прокоментували у Головному сервісному центрі МВС.

Український ТалонБот від Головного сервісного центру розширив свої послуги

Якщо обрати послугу «практичний іспит», потрібно вказати категорію транспортного засобу та коробку передач авто, на якому перевірятимуться навички з водіння.

Звертаємо увагу, що кандидат у водії одночасно може відстежувати наявні талони у п’яти сервісних центрах МВС. Після успішного запису на отримання послуги, у чат-боті можливо скасувати пошук та надходження сповіщень про наявні талони. Це здійснюється у головному меню кнопкою  “Мої відстеження/Зупинити бота“, – акцентували розробники.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Український ТалонБот від Головного сервісного центру розширив свої послуги

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x