На дні Чорного моря виявили міну часів Другої Світової війни

0 коментарів 14040 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями на одному з судноплавних каналів в північно-західній частині Чорного моря водолазною групою ВМС ЗС України було ідентифіковано морську якірну гальваноударну міну зразка 1908/1939 року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ВМС ЗСУ.


За висновками фахівців, ця небезпечна знахідка могла знаходитись на морському дні ще з часів Другої Світової війни або з’явитися нещодавно, внаслідок застосування росією застарілих боєприпасів.

Якірну міну підірвали на місці виявлення водолази-підривники ВМС ЗС України.

Як констатували у Військо-морських силах, з наслідками та прихованими загрозами розв’язаної рф війни доведеться розбиратися, на жаль, ще не одному поколінню українців.

“Нагадуємо, що у випадку виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не можна до них наближатися, торкатися або намагатися самостійно переміщувати/знешкоджувати. У разі виявлення таких предметів – повідомте відповідні служби. Також інформуємо, що в регіоні продовжує діяти заборона щодо перебування на неперевірених ділянках узбережжя”, – йдеться у повідомленні ВМС.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x