Жителька Білгород-Дністровщини опинилась на лаві підсудних за крадіжку телефона у знайомого

0 коментарів 10773 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних жительку Білгород-Дністровського району за шахрайство. Вона обманом привласнила чужий телефон. За скоєне їй загрожує від штрафу до обмеження волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Правоохоронці встановили, що 28-річна мешканка одного з сіл Мологівської громади в гостях у сусідів попросила знайомого скористатись його телефоном. Вона аргументувала таку потребу тим, що в неї нібито на рахунку власного мобільника закінчилися кошти.

Вдаючи початок телефонної розмови, жінка вийшла на подвір’я, але до будинку вже не повернулася. Вона втекла із чужим гаджетом вартістю шість тисяч гривень. Виявивши крадіжку телефона, потерпілий звернувся до поліції.

Зловмисницю затримали та з’ясували, що викрадений телефон вона продала наступного дня за 1500 гривень. Правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження збутого майна. Вони вилучили його і долучили до матеріалів кримінального провадження у якості речового доказу.

«Зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури ми висунули фігурантці обвинувачення за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України – у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою, тобто шахрайстві. Правопорушниці загрожує покарання штрафом від 34 до 51 тис. грн або громадськими роботами на строк від 200 до 240 годин, або виправними роботами на строк до двох років, або пробаційним наглядом на строк до трьох років, або обмеженням волі на той самий строк. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт нами скеровано до суду», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Жителька Білгород-Дністровщини опинилась на лаві підсудних за крадіжку телефона у знайомого

Жителька Білгород-Дністровщини опинилась на лаві підсудних за крадіжку телефона у знайомого

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x