Завтра Ізмаїл попрощається з полеглим воїном Сергієм Колотенком

0 коментарів 18117 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 10 квітня, Ізмаїл проведе в останню путь головного сержанта третього піхотного взводу першої піхотної роти сержанта Сергія Леонідовича Колотенка, уродженця колишнього Татарбунарського району. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, передає  “Бессарабія INFORM”.


Сергій Леонідович народився в колишньому Татарбунарському районі, але з раннього дитинства зростав в Ізмаїлі, де здобув освіту, опанував професію, а після строкової військової служби прийшов працювати в Українське Дунайське пароплавство.

Життя майбутнього захисника України було наповнене сімейними клопотами про сина та доньку та мріями про майбутнє. Та з початком повномасштабної воєнної агресії росії проти України все це відійшло на другий план – головним стало захистити від ворога рідну землю, власний дім та родину.

Сергій Леонідович став до лав Збройних Сил України та служив на Авдіївському напрямку. Під час виводу частини потрапив до лікарні через бойові поранення, але лікарі не змогли врятувати життя воїна.

Справу Сергія Леонідовича продовжує його син, який захищає рідну Батьківщину, як це робив його батько.

“Вічна пам’ять і вічна слава Українському Воїну, який захищав від ворога рідну Україну і кожного з нас…

Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї та близьким Захисника України.

В найважчий для вас час розділяємо біль вашої втрати…”, – наголосив Андрій Абрамченко.

Героя Сергія Леонідовича Колотенка поховають на Алеї Слави на Новому цвинтарі в Ізмаїлі. Прощання відбудеться о 10.00 на вулиці Коцюбинського, 122.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x