Юних аккерманців запрошують до Школи Молодіжної ради: які вимоги до учасників

0 коментарів 9531 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському розпочинається набір у Школу Молодіжної ради в межах проєкту «Активна молодь – сильна громада», який реалізує ГО «Центр політичних студій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську міську раду.


Як зазначається, учасниками/цями Школи Молодіжної ради можуть бути молоді жінки та чоловіки, які мешкають на території Білгород-Дністровської громади: представники/ці учнівської та студентської молоді, представники/ці інститутів громадянського суспільства громади, інші представники/ці молоді відповідної громади (зокрема, представники/ці чинної Молодіжної ради, ВПО тощо).

Учасниками Школи Молодіжної ради не можуть бути обрані чинні місцеві депутати.

Школа Молодіжної ради передбачає чотири навчальні одноденні модулі, які відбуватимуться у Білгород-Дністровській громаді раз в місяць:

1. Завдання та форми роботи молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики (10 квітня 2024 року)

2. Методи залучення громадян до прийняття рішень, практики демократії участі (травень 2024 року)

3. Комунікація з місцевою владою та жителями громади (червень 2024 року)

4. Брейнстормінг, липень 2024 року

Участь у всіх 4-х модулях є обовʼязковою, тому організатори просять подавати ваші заявки, зваживши ваші плани й можливості.

“Якщо ти: активна молода людина віком 14-35 років; прагнеш брати участь у змінах у своїй громаді; хочеш долучатися до організації подій та розвитку молодіжної політики у своїй громаді; любиш навчатися нового і прокачувати свої скіли, тоді тобі – до нас!”, – йдеться у повідомленні.

Для участі в конкурсі необхідно до 6 квітня 2024 року заповнити коротку анкету: https://forms.gle/RxWCBstpSSinHtVX6.

Результати конкурсного відбору учасники отримають не пізніше 8 квітня 2024 року листом на зазначену в анкеті електронну пошту.

Про дату та місце проведення кожного модулю відібраним учасникам буде повідомлено додатково.

Як повідомляла “БІ”, у Болградській громаді утворили Молодіжну раду, до якої завітав український «Голос Польщі» Mr. Peltek.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x