Він дуже хотів служити: Болградська громада втратила свого захисника Олексія Колесника

0 коментарів 15579 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Болградської громади знову надійшла страшна звістка. Захищаючи незалежність України від ворожого ракетного обстрілу, під час виконання бойового завдання у Харківській області, на 37-му році обірвалося життя уродженця Болграда, солдата Колесника Олексія Юрійовича, 1987 року народження. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Олексій воював у складі артилерійського підрозділу та загинув 6 квітня, за сім місяців і один день до свого 37-річчя. Не дочекався сина батько Юрій Колесник, який помер майже рік тому.

«Батько дуже хвилювався за Олексія, коли той пішов захищати Батьківщину. До речі, молодий чоловік робив все для того, щоб піти служити, він дуже цього хотів. Пам’ятаю, як після чергового обстрілу під Харковом, де якраз знаходився Олексій, він довго не виходив на зв’язок. Але тоді Льошка вижив. А зараз… Дуже прикро. Він залишиться в пам’яті як дуже добра людина», – розповів «БІ» знайомий загиблого.

Поховають Олексія  в смт Сергіївка Білгород-Дністровського району, де мешкають його рідні. Створити свою родину, на жаль, чоловік не встиг.

Колектив «Бессарабії INFORM» виражає щирі співчуття родині загиблого захисника Олексія Колесника.

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x