Одесит за збут психотропів може отримати серйозний тюремний термін

0 коментарів 9612 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеситу щонайменше загрожує шість років увʼязнення за збут особливо небезпечної психотропної речовини. Поліцейські затримали правопорушника та повідомили йому про підозру. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Поліцейські задокументували, як зловмисник двічі збув на вулиці постійному покупцеві по пакетику з PVP, обіг якого заборонено. У фігуранта вилучили гроші, отримані правопорушником за ці оборудки, і сам «товар», у якості речових доказів. Експертний висновок підтвердив, що речовина належить до особливо небезпечної психотропної.

 «Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, зокрема повторно. Згідно із чинним законодавством, за цей злочин чоловіку загрожує від шести до десяти років увʼязнення з конфіскацією належного йому майна. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – зазначив старший слідчий відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Віталій Гаврищук.

Надалі поліцейські встановлюватимуть канал постачання правопорушнику забороненої в обігу речовини та повне коло осіб, причетних до наркозлочину.

Одесит за збут психотропів може отримати серйозний тюремний термін

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x