Відсьогодні на пунктах пропуску з Молдовою запрацює автобусна реформа

2 коментаря 17091 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках реформи міжнародних автобусних перевезень Міністерство відновлення продовжує працювати над забезпеченням можливості своєчасного перетину кордону автобусами. Зокрема, з сьогоднішнього дня, 24 квітня, вже на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожному автобусу буде доступна можливість обрати час перетину кордону у межах послуги “єЧерга”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Міністерство відновлення України.


Як зазначили у міністерстві, до пунктів пропуску «Мамалига – Крива» та «Могилів – Подільський – Отач» додадуться такі з Одеської області:
– «Виноградівка – Вулканешти»
– «Малоярославець 1 – Чадир-Лунга»
– «Нові Трояни – Чадир-Лунга»
– «Рені – Джурджулешти»
– «Серпневе 1 – Басараб’яска»
– «Старокозаче – Тудора»
– «Табаки – Мирне»
– «Росошани – Бричень»

“єЧерга” для автобусів працює наступним чином: щоб перетнути кордон за електронною чергою, потрібно внести в систему дані про водія та автобус. Це можна зробити, зареєструвавшись безпосередньо на сайті “єЧерга”. Потім слід обрати пункт пропуску, через який автобус перетинатиме кордон.

Нагадаємо, що реформа покликана покращити комфорт тисяч пасажирів, які не будуть стояти по 12 годин перед кордоном. Особливо влітку, коли відбувається традиційне зростання пасажиропотоку.

Одне із ключових завдань реформи, щоб кожен автобус перетинав кордон вчасно, а пасажири не змушені були чекати годинами перед кордоном. Для цього ми поступово запроваджуємо можливість обирати час перетину кордону для кожного автобусу відповідно до його розкладу руху. Понад місяць така опція працює на пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ” з Польщею, де їдуть лише регулярні автобуси, і там ми вже бачимо результат. Кількість автобусів, що перетинають кордон за добу, не зменшилась, натомість всі їдуть відповідно до вказаного часу. Тобто наші люди більше не чекають у фізичних чергах. Паралельно, спільно з Державною прикордонною службою працюємо над тим, щоб збільшувати пропускну здатність кордону саме для автобусів, це дозволить забезпечити більше можливостей перевізникам обирати час перетину кордону“, – підкреслив Віцепрем’єр-міністр з відновлення – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Згодом така можливість буде доступна на пункті пропуску “Паланка – Маяки – Удобне».

Реєстрація у новий тип черги, яка має назву “За розкладом”, для пунктів пропуску з Молдовою починається з 24 квітня о 12:00. Рух автобусів за новим записом розпочнеться 25 квітня о 12:00.

Відсьогодні на пунктах пропуску з Молдовою запрацює автобусна реформа

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сало уронили
Сало уронили
11 дней назад

Реформа, это всегда хорошо, во все времена хорошо, а как же.
Вот тут реформа подоспела, очередная, так на Паланке, человека из Одессы, в Измаил – не пропустили. А, он работает в порту там, а живет и зарегистрирован в Одессе. Сказали покажи Измаильскую регистрацию! И всё!!! – реформа подействовала! и очень успешно! – на работу не попал!!! Ну, так что – масса ж положительного, сиди себе, не шастай, отдыхай, наслаждайся жизнью, весна ж – кругом и рядом. А, суда 🚢 сами на погрузке загрузятся, у нас общество то цифровое. Подал команду голосом – и всё! Загрузились и отшвартовались, да почапали!

🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
10 дней назад
Ответить на  Сало уронили

Подбери и кушай, по сторонам не гляди – халяву так проСССРешь 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x