В Татарбунарах сестра знайшла рідного брата в гаражі у калюжі крові: вбивця знаходився неподалік

0 коментарів 18441 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прийшовши в гості до батька та брата, які проживали разом, жінка виявила останнього у гаражі ледь живим з пораненням шиї і викликала поліцейських та швидку медичну допомогу. 54-річного потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні, але, на жаль, врятувати його лікарям не вдалося. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, він помер від гострої крововтрати та ножового поранення.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність до злочину 71-річного батька потерпілого. З’ясовано, що чоловіки розпивали в гаражі спиртні напої і в стані алкогольного сп’яніння посварилися. Під час конфлікту батько схопив кухонний ніж та вдарив ним сина. Фігурант у скоєному зізнався.

З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину, сліди біологічного походження та інші речові докази, що мають значення у справі. В рамках провадження призначена низка судових експертиз, проводяться інші слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин пригоди.

Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі, за нашим клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років“, – прокоментував виконувач обов’язків начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Слідство триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x