Тарутинська громада отримала нову медичну техніку

0 коментарів 9261 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За ініціативи голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера, Департамент охорони здоровʼя ОДА отримав благодійну допомогу від корейських партнерів з благодійного фонду «From Korean Red Cross» у вигляді трьох медичних транспортних засобів (“Hyundai Staria US4” та “Kia Bongo”). Медичні транспортні засоби обладнані спеціальними засобами, що дозволяють надавати життєво необхідну допомогу пацієнтам під час медичного транспортування. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.


Автівки використовуватимуться для покращення надання медичної допомоги пацієнтам, які потребують додаткових заходів для підтримки життя під час транспортування до лікарень та між лікарнями. Наразі вони перебувають на етапі реєстрації. Після введення в експлуатацію вийдуть на лінії для надання допомоги мешканцям Одеської області.

Додамо, що окрім Тарутинської громади авто отримали ще КП “Балтська багатопрофільна лікарня” Балтської міської ради Одеської області та КНП “Березівська центральна міська лікарня” Березівської міської ради.

Департамент охорони здоровʼя облдержадміністрації висловлює щиру подяку уряду Кореї й особисто благодійному фонду «From Korean Red Cross» за надзвичайно важливу допомогу та підтримку медичної системи Одещини та надані автомобілі. Передані транспортні засоби допоможуть нашим медикам продовжувати героїчно рятувати життя людей, попри усі складнощі реалій сьогодення“, – йдеться у зверненні Департаменту.

Тарутинська громада отримала нову медичну техніку
Тарутинська громада отримала нову медичну техніку
Тарутинська громада отримала нову медичну техніку
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x