В місті Арциз невідомий викрав вівчарку з подвір’я приватного будинку. Підозрюють, що це прилюддя пограбування

0 коментарів 13986 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці в Арцизі на вулиці Покровській, 38 невідомі викрали собаку породи європейська вівчарка прямо з подвір’я приватного будинку. Господарів вдома не було вже декілька днів, тому про песика піклувалися сусіди.


Ще зранку сусід погодував підопічного та пішов до церкви, а коли повернувся побачив, що замки на воротах були зрізані, а собаки у подвір’ї не було. За словами власниці будинку Владислави, у будинок ніхто потрапити не намагався, та, окрім собаки, нічого не зникло.

Опитавши сусідів, пані Влада дізналась, що декілька днів по вулиці ходив та заглядав у двори невідомий чоловік, одягнутий у чорний одяг та кашкет. Жоден з сусідів, які його бачили, не зміг точно визначити вік або інші прикмети, адже обличчя він ховав.

У своєму власному розслідувані деякі сусіди “вийшли” на чоловіка за прізвиськом Сидр, який проживає в занедбаному домі в районі церкви, але це лише їх припущення.

Господарі в терміновому режимі встановлюють камери відеоспостереження у своєму подвір’ї, адже собаку могли вивезти для безперешкодного проникнення до оселі вночі.

Власниця песика спонукає всіх, хто щось бачив або знає про місцеперебування собаки породи європейська вівчарка, яка відзивається на кличку Карат, подзвонити по номеру 0976446913 – Владислава.

В місті Арциз невідомий викрав вівчарку з подвір'я приватного будинку. Підозрюють, що це прилюддя пограбування

В місті Арциз невідомий викрав вівчарку з подвір'я приватного будинку. Підозрюють, що це прилюддя пограбування

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x