В Ізмаїлі планують модернізувати кисневу станцію: що відомо

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі вивчають питання щодо можливої модернізації кисневої станції, яка розташована в місті Ізмаїл на території КНП «Дунайська обласна лікарня ООР». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РВА.


Як зазначається, у лікувальних закладах півдня Одеської області заправка балонів киснем відбувається в обласному центрі. Це потребує тривалого часу, а у випадку негоди і зовсім стає неможливим.

“Наразі проводиться відповідна робота для вирішення даного питання шляхом модернізації кисневої станції, яка розташована в місті Ізмаїл на території КНП «Дунайська обласна лікарня ООР». Станція, яка призначена для безперебійного централізованого постачання кисню з розведенням по лікарні на 188 кисневих точок, складається з двох блоків потужністю 150 літрів кисню на хвилину та 750 літрів кисню на хвилину”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією фахівців, з метою енергозбереження кожний блок може працювати окремо в залежності від кількості пацієнтів у закладі. При мінімальному завантаженні лікарні працює блок на 150 л/хв або на 750 л/хв, при максимальному – блоки працюють одночасно з потужністю 900 л/хв. Цього достатньо, щоб забезпечити потребу у кисні всіх пацієнтів лікарні.

“У станції є технічні можливості для забезпечення виробництва кисню медичного та заправки балонів з потужністю 30 балонів на добу. Після модернізації кисневої станції це дасть змогу забезпечити медичним киснем медичні заклади південних регіонів Одеської області, а також станції швидкої допомоги”, – зауважили в РВА.

Як повідомили в адміністрації, комерційна пропозиція на модернізацію станції від товариства, яке виконувало роботи з поставки і монтажу кисневого обладнання в медичному закладі, та проводить технічний супровід кисневого обладнання, вже надійшла.

В Ізмаїлі планують модернізувати кисневу станцію: що відомо

В Ізмаїлі планують модернізувати кисневу станцію: що відомо

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x