В Болграді вперше відбудеться відкритий хореографічний фестиваль на підтримку ЗСУ

1 коментар 12960 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вже цієї суботи, 27 квітня, на сцені Центру культури та дозвілля Болградської міської ради вперше відбудеться відкритий хореографічний фестиваль, який об’єднає танцюристів Болградщини різного віку. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як розповіла «БІ» завідувачка культурно-масового відділу Центру культури та дозвілля Тетяна Жужукова, новий культурний захід буде присвячено Міжнародному дню танцю, який відзначається 29 квітня, та переслідуватиме ще дві важливі мети.

«Спочатку ми (колектив Центру культури та дозвілля – ред.) планували зробити танцювальний захід просто неба біля кафе «У фонтана» в Болграді. Але потім, в процесі обговорення, народилася ідея провести саме фестиваль за участю якомога більшої кількості учасників – не тільки з Болградської, а й інших громад району. По-перше, щоб об’єднати на сцені обдарування, дати їм можливість більше часу провести на сцені, за якою, впевнені, вони скучали, та провести час із задоволенням. Друга наша мета – спільними зусиллями зібрати чергову суму грошей на придбання човна, якого наразі дуже потребують морпіхи 88-го окремого батальйону. Якісь гроші ми вже зібрали на двох інших заходах. Сподіваємось, що відкритий фестиваль «Ритми танцю» стане свого роду маленьким єднанням талантів та переросте в ще один традиційний захід Болградської громади», – зазначила Тетяна Жужукова.

Вже відомо, що у відкритому хореографічному фестивалі «Ритми танцю» візьмуть участь вісім колективів з чотирьох громад Болградщини: Василевської, Городненської, Криничненської та Болградської. В програмі: сучасні, народні, бальні, спортивні танці, а наприкінці  – великий флешмоб, у якому одночасно зійдуться усі учасники.

Організатори обіцяють веселих ведучих, круті світлові ефекти та вайбову атмосферу.

Фестиваль відбудуться у суботу, 27 квітня, за адресою: м. Болград, вул. Поштова, 30. Вхід безплатний, але кожен матиме нагоду зробити свій посильний внесок у спеціальну скриньку – на допомогу захисникам.

В Болграді вперше відбудеться відкритий хореографічний фестиваль на підтримку ЗСУ

Головне фото – з архіву “БІ”

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сало уронили
Сало уронили
9 дней назад

А мне, Валере Зизе, можно там в лаптях и кокошнике поплясать? Нет!? Бендеры! Не забудем, на прастим! И в честь 2 мая очко себе подожжом!!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x