В Аккермані провели дослідження атмосферного повітря через пил із Сахари

0 коментарів 15795 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгород-Дністровському РВП ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» розповіли про результати досліджень атмосферного повітря на території Білгорода-Дністровського. Причиною став буревій в пустелі Сахара, внаслідок якого відбулось перенесення пилу, в тому числі і до України. Про це, посилаючись на установу, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Фахівці зазначили, що за інформацією Українського гідрометеорологічного центру 30-31 березня на територію України з південного заходу поширилося тепле повітря африканського походження, а середня добова температура перевищила норму на 5-12 градусів.

Разом з теплом з північної частини Африки переноситься і пил, який створює ефект затуманеного неба, а в приземному шарі атмосфери може спостерігатися імла.

«Беручи до уваги ситуацію щодо можливих перевищень показників запиленості повітря фахівці Білгород-Дністровського РВП ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» проводять дослідження проб атмосферного повітря за вмістом пилу на території Білгорода-Дністровського», ─ йдеться у повідомленні установи.

Наразі, станом на 3 квітня, концентрації пилу не перевищували гранично допустимих норм.

В Аккермані провели дослідження атмосферного повітря через пил із Сахари

В Аккермані провели дослідження атмосферного повітря через пил із Сахари

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x