Нічна масована атака Одещини: є збиття та влучання

0 коментарів 19764 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ніч з 10 на 11 квітня ворог масовано атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Бойова робота тривала понад 5 годин. Під прицілом агресора продовжує в першу чергу перебувати енергетична інфраструктура, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як повідомили у Силах оборони Півдня, в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони 21 дрон було знищено: 7 – на Одещині, 8 на Миколаївщині, по 3 – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

За повідомленням очільника Одеської ОДА Олега Кіпера, уламки збитих шахедів спричинили займання на території енергетичного об’єкта. Пожежу оперативно було ліквідовано. На щастя, люди не постраждали. Наразі відключених від електроенергії абонентів немає.

Вже на світанку ворог, продовжуючи атаку, застосував різні типи ракет. Зокрема, по Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації. 2 ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, на жаль, є і влучання – зокрема, в Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Ступень пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня, Одеська область також перебувала під ракетними ударами. Зокрема, ввечері люди в автівках і пішки просто прямували наприкінці робочого дня додому та стали жертвами підступного подвійного удару. На пошкодженій АЗС  палала пожежа, побиті крамниці, складські приміщення, адміністративні будівлі і приватні будинки.

На жаль, в результаті подвійного ракетного удару загинуло 4 людей, серед яких 10-річна дівчинка. Також поранення отримали 14 людей: четверо з них нині у важкому стані, лікарі борються за їх життя, пʼятеро – у стані середньої тяжкості та ще пʼять осіб мають легкі поранення. Серед постраждалих також 4-річна дівчинка, в неї осколкове поранення спинки та контузія. Вона в лікарні під наглядом медиків.

Нічна масована атака Одещини: є збиття та влучання

Нічна масована атака Одещини: є збиття та влучання

Нічна масована атака Одещини: є збиття та влучання

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x