Стосовно агресивної поведінки військовослужбовця у Болградській лікарні розпочато службове розслідування ─ коментар ТЦК

0 коментарів 117369 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Начальником Болградського РТЦК та СП розпочато службове розслідування через випадок, який стався вчора у Болградській лікарні, за фактом порушення військовослужбовцем громадського порядку та його неетичної поведінки відносно інших громадян. Про це, посилаючись на Одеський ТЦК та СП, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, у Болградській центральній лікарні, під час відвідування лікаря, між військовослужбовцем з роти охорони і персоналом лікарні сталася сутичка. Через агресивну поведінку військового медичні працівники викликали представників поліції.

Наразі встановлюються детальні обставини події.

«Командування Одеського обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви некоректної поведінки, зневажливого ставлення та порушення законодавства як підлеглим особовим складом, так і подібні прояви в суспільстві відносно військовослужбовців», ─ йдеться у повідомленні.

Також в обласному ТЦК повідомили, що за результатами службового розслідування винні будуть встановлені і притягнуті до відповідальності. На даний час командування співпрацює із правоохоронними органами та органами військового правопорядку для об’єктивного встановлення обставин та визначення ступеня провини кожного учасника інциденту.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x