Порушив ПДД та загинув на місці: на Одещині розслідують обставини смертельної ДТП

0 коментарів 17901 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Одеському районі. Автопригода сталася о 9-й годині сьогодні, 3 квітня, на автодорозі Нові Біляри-Одеса біля села Сухий Лиман. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За попередніми даними, керманич автомобіля «ЗАЗ», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль «TOYOTA», який мав перевагу в русі. Унаслідок порушення ПДД сталося зіткнення транспортних засобів.

На жаль, водій «ЗАЗ» загинув, інший учасник ДТП не постраждав. Водія «TOYOTA» перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області та слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого)», ─  йдеться у повідомленні поліції.

Транспортні засоби в рамках провадження помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Наразі триває слідство та встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Порушив ПДД та загинув на місці: на Одещині розслідують обставини смертельної ДТП

Порушив ПДД та загинув на місці: на Одещині розслідують обставини смертельної ДТП

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x