Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки

0 коментарів 9828 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 квітня, в Кулевчанській громаді Білгород-Дністровського району перед  світлим святом Великодня вперше вручили продуктові набори людям похилого віку із сіл Кулевча, Розівка, Сергіївка та Костянтинівка, котрі перебувають на обліку у відділі соціального захисту. Про це кореспондентці “Бессарабії INFORM” розповіла секретар Кулевчанської сільської ради Діана Польжок.


За її словами, ці великодні подарунки отримали 33 людини похилого віку. Продуктові набори складалися із пасок, олії, гречки, цукру, макаронних виробів, рису, чаю, печива, шпротів і маслин.

Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки

Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки

Ця багаторічна традиція охоплює два свята – Міжнародний дня людей похилого віку та Великдень. А сьогодні великодні продуктові набори літні мешканці громади отримали в рамках Програми соціального захисту населення на 2024 рік, де на ці потреби передбачалося майже 27 тисяч гривень.

«Як приємно робити добру справу, бачити дитячу радість в їх очах та чути слова щирої вдячності від цих поважних людей, і не стільки за подарунок , а за увагу до них, за те, що просто завітали до них», – зауважила Діана Польжок.

Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки

Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки Напередодні Великодня в громаді Білгород- Дністровського району літнім мешканцям вручили святкові подарунки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x