Кілійське МУВГ прозвітувало про свою роботу у квітні

0 коментарів 15012 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Упродовж місяця фахівці установи працювали з проривами у трубопроводах, монтажами лічильників, виконували заявки водокористувачів та т.п. Також працівниками Кілійської експлуатаційної дільниці здійснено заходи з підготовки насосної станції до пуску та пробний пуск насосно-силових агрегатів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державне агентство меліорації та рибного господарства України.


Так, фахівцями Кілійського МУВГ ліквідовано порив на напірному трубопроводі Татарбунарської зрошувальної системи та виконано виріз компенсатора з частковою заміною труби, монтаж лічильника для питної води на насосній станції Кілійського групового водопроводу, заміну трансформатора і технічне обслуговування на насосній станції, ремонт насосно-силового обладнання агрегату насосної станції Татарбунарської зрошувальної системи, ремонт насосних агрегатів та насосної станції «Ліски-3», електродвигуна і насосної станції «Ліски-1».

Окрім того, головна насосна станція Татарбунарської зрошувальної системи працювала на поповнення Козійського водосховища, а також поповнення і підтримання рівнів Нерушайського водосховища, поповнення Дмитрівського водосховища і виконання заявок водокористувачів. На відведення колекторно-дренажних вод працювали насосна станція «Ліски-1», Кілійсько-Маякська та Кислицька зрошувальні системи.

Кілійське МУВГ прозвітувало про свою роботу у квітні
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x