Ізмаїл завтра проводить в останню путь Героя Максима Горбаченка

0 коментарів 31968 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 8 квітня, громада міста проводить в останню путь солдата гранатометного взводу вогневої підтримки Максима Валерійовича Горбаченка, який віддав життя при захисті права українського народу на незалежне та вільне майбутнє. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Андрія Абрамченко.


Максим Валерійович Горбаченко народився в Ізмаїлі первістком в родині військового. Випускник шостої школи, він продовжив набувати знання в Ізмаїльському державному університеті – обрав іноземні мови (турецьку, англійську). Вкрай любив життя, захоплюючись усім – новими мовами, гірськими лижами, боксом. До нестями читав – і до всього ставився відповідально. Працював на флоті, потім шукав долі за межами України.

Повернувся на Батьківщину – та пішов захищати Україну: солдатом гранатометного взводу вогневої підтримки та боронив рідну землю від російського агресора під Бахмутом. Боронив до останнього – героїчно загинув, віддавши за незалежне та вільне майбутнє України найдорожче що є у людини, – власне життя.

Вічна пам’ять і вічна слава Українському Воїну, який собою закрив від ворога рідну Україну і кожного з нас… Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї та близьким загиблого Захисника України. Розділяємо біль вашої втрати…“, – йдеться в дописі міського голови.

Солдата гранатометного взводу вогневої підтримки Максима Валерійовича Горбаченка буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться об 11.00 на вул.Коцюбинського, 122.

Редакція “БІ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Героя.
Ізмаїл завтра проводить в останню путь Героя Максима Горбаченка
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x