Бессарабію знову трусило: за шкалою Ріхтера магнітуда склала 3,2 бали

2 коментаря 13446 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 24 квітня, приблизно о третій годині ночі, неподалік від кордону з Ізмаїльським районом відбувся черговий землетрус. Як зазначили спеціалісти Головного центру спеціального контролю, поштовхи було зареєстровано на глибині 67 км на території Румунії, в районі гір Вранча, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як було зазначено, коливання могли відчути лише деякі люди, окрім цього, реальної загрози для населення України не було.

Нагадаємо, що у цьому місяці, рівно 10 днів тому, спеціалістами також було зафіксовано підземні поштовхи.

Експерт попереджав, що Україна, особливо Бессарабія, відчуватиме румунські та навіть турецькі землетруси і в майбутньому через розташування на одному сейсмічному поясі.

Бессарабію знову трусило: за шкалою Ріхтера магнітуда склала 3,2 бали

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сало уронили
Сало уронили
11 дней назад

Кто разрешил? Без высочайшего соизволения и указа, на то. Да как же это возможно то? Всех виновных найти и покарать сурово, чтобы другим неповадно было, Ишь распоясались, не в меру. Попахивает это все – изменой государственной и ответной – высшей мерой – социальной защиты! А, как иначе…. , только так!

🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓=🇷🇺=🐓
11 дней назад
Ответить на  Сало уронили

Смотри, чтоб тебя не ТРУХАнуло по-братски за то что не побежало на Урал помои разлившиеся черпать, да, ВАЛЕРКА ЗИЗА, что всем известен как ПАТЕНТОВАННОЕ мудоебище? 😉

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x