Заради розваги після застілля вирушив на кладовище: на Одещині затримали вандала, який пошкодив 10 пам’ятників

0 коментарів 16389 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В одному із сіл Усатівської сільської громади місцевий 22-річний чоловік пошкодив 10 пам’ятників над похованнями своїх односельців. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Про подію правоохоронцям повідомив староста. Поліцейські впродовж доби встановили: до правопорушення причетний місцевий молодик.

Як виявилося, нетверезий чоловік вдень, після застілля в одному із місцевих барів, пішов на кладовище, де пошкодив 10 пам’ятників.

Зі слів дебошира, будь-яких неприязних стосунків як із померлими за їх життя, так і їхніми родинами у нього не було, і зробив він це заради розваги.

Дії молодика кваліфіковані слідчими за частиною 1 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Питання щодо повідомлення про підозру вирішуватиметься в ході слідства.

Згідно із законодавством, за наругу над могилою передбачене покарання у вигляді штрафу від 17 до 68 тисяч гривень або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Заради розваги після застілля вирушив на кладовище: на Одещині затримали вандала, який пошкодив 10 пам'ятників

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x