Вдарив каменем по голові та відібрав телефон: татарбунарський крадій “зі стажем” напав на літню жінку в Одесі

0 коментарів 13392 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Крадій з Татарбунар напав в Одесі на літню жінку та відібрав у неї телефон. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


За інформацією поліції, блукаючи вулицею у пошуках наживи, зловмисник помітив самотню пані похилого віку і вирішив заволодіти її майном. Чоловік пішов слідом, дорогою підібрав камінь і у слушний момент вдарив ним жінку по голові, унаслідок чого вона впала на землю і втратила свідомість. Після цього нападник витяг з пакету потерпілої мобільний телефон і втік.

Опритомнівши, містянка дійшла додому, розповіла все рідним, які викликали поліцію та «швидку». Постраждалу госпіталізували із забоєм головного мозку, переломом потиличної кістки та забійною раною тім’яно-потиличної ділянки.

За кілька днів встановили особу правопорушника і розшукали його за місцем мешкання у місті Татарбунари. Викрадений телефон зловмисник здав у ломбард за 745 гривень, наразі поліцейські вживають процесуальні заходи щодо повернення його власниці.

Фігуранту  повідомили про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в умовах воєнного стану, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.  Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вдарив каменем по голові та відібрав телефон: татарбунарський крадій "зі стажем" напав на літню жінку в Одесі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x