В Одеській області викрили ворожу поплічницю, яка відкрито підтримувала агресію росії

0 коментарів 22086 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітники правоохоронних органів в Одесі викрили та задокументували протиправні дії жінки, яка публічно висловлювала підтримку окупаційної влади та заперечувала факти збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


За інформацією, одеські правоохоронці отримали сигнал про активну діяльність жінки під час її перебування в одному з кафе Пересипського району міста. Під час свого відпочинку вона намагалася впливати на інших відвідувачів, пропагуючи свою політичну позицію, яка полягала у запереченні агресії росії проти України та підтримці дій російського президента.

«За наявності достатньої кількості зібраних нами доказів під процесуальним керівництвом Суворовської  окружної прокуратури міста Одеси ми повідомили правопорушниці про підозру у колабораційній діяльності, що кваліфікується ч.1 ст.111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічне заперечення громадянкою України здійснення збройної агресії проти України та її публічних закликів  до підтримки рішень і дій держави-агресора. Санкція статті передбачає покарання позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває»,- повідомила дізнавач територіального підрозділу поліції Юлія Плакуща.

Досудове розслідування триває, а правоохоронні органи продовжують збирати додаткові докази щодо діяльності зазначеної жінки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x