В Ізмаїлі протягом двох днів патрульні затримали трьох любителів кайфу

0 коментарів 15282 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі продовжується активна боротьба з незаконним обігом наркотичних речовин. Протягом останніх днів патрульні здійснили кілька затримань, які сприяють громадській безпеці та здоров’ю. Про це, з посиланням на обласну патрульну поліцію, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Один із епізодів стався на вулиці Першотравневій, де патрульні помітили підозрілу поведінку чоловіка. Під час перевірки виявили згортки порошкоподібної речовини, яка, за словами затриманого, є амфетаміном.

В Ізмаїлі протягом двох днів патрульні затримали трьох любителів кайфу

Ще одне затримання відбулося на вулиці Свято-Нікольській, коли перехожий спробував уникнути зустрічі з патрульними. У нього було знайдено згорток з невідомою речовиною рослинного походження, подібної до наркотичних засобів.

В Ізмаїлі протягом двох днів патрульні затримали трьох любителів кайфу

На Проспекті Миру інспектори також виявили особу зі згортком із речовиною рослинного походження, яка, за словами затриманого, є канабісом.

У всіх цих випадках патрульні викликали слідчих для подальшого розслідування. Наркотичні речовини були вилучені для проведення експертизи.

Відповідно до законодавства, чоловіки, які потрапили під підозру, несуть відповідальність за незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту, згідно зі статтею 309 Кримінального кодексу України.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x