Україна закликає світову спільноту засудити проведення рф «президентських виборів» на тимчасово окупованих територіях України

0 коментарів 8910 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Верховна Рада України прийняла Постанову «Про Звернення Верховної Ради України до урядів та парламентів іноземних держав, міжнародних організацій, парламентських асамблей у зв’язку з проведенням російською федерацією “президентських виборів” на тимчасово окупованій території України». Про це, із посиланням на ВРУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Народні обранці закликають світову спільноту засудити проведення «президентських виборів» країни-агресорки на тимчасово окупованих територіях України.

Як зазначають у парламенті, метою проєкту Постанови є схвалення Звернення Верховної Ради України до міжнародних партнерів із закликом протидіяти спробам російської федерації залучити міжнародних спостерігачів для легітимізації цих «виборів», посилити усі види санкційного тиску на російську федерацію, консолідувати зусилля всіх партнерів України для збільшення допомоги Силам безпеки та оборони України.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x