Спортсменка з Рені увійшла до складу жіночої збірної України з футболу

2 коментаря 46062 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ренійська спортсменка Влада Кабанова потрапила до складу дівочої збірної України з футболу WU-17. Про це офіційно повідомила адміністрація Ананьївського спортивного ліцею, вихованкою якого є Влада Кабанова.


Як дізнався власний кореспондент «Бессарабії INFORM» у місті Рені, до футбольної збірної України WU-17 викликали двох гравчинь з клубу “Динамо” (Київ), у тому числі – нападаючу Владу Кабанову.

Спортсменка з Рені увійшла до складу жіночої збірної України з футболу

Офіційний сайт Асоціації футболу України оприлюднив інформацію про те, що нещодавно ренійська спортсменка у складі дівочої збірної нашої країни WU-17 вирушила до міста Делфт (Нідерланди) для участі в навчально-тренувальних зборах та змаганнях у другому раунді ЄВРО-2024. Збірна України змагатиметься у своїй групі зі збірними Нідерландів, Іспанії та Туреччини.

Додамо, що Влада Кабанова навчалася в опорній школі міста Рені, а футболом займалася у місцевій дитячо-юнацькій спортивній школі. Однак у ДЮСШ у юної спортсменки не було можливості грати у дівочій футбольній команді, і вона була змушена займатися разом із хлопчиками. Проте Влада роками мріяла про жіночий футбол, і після закінчення семи класів опорної школи вступила до Ананьївського спортивного ліцею.

Спортсменка з Рені увійшла до складу жіночої збірної України з футболу

“Влада буквально хворіла футболом він став її мрією, – розповіла нам шкільна вчителька спортсменки, викладачкаРенійської опорної школи Наталя Кічук. Однак батьки Влади сумнівалися, чи має дочка обрати саме спортивну кар’єру. Мені особисто довелося переконувати маму Влади в тому, що кожній людині треба дати можливість реалізувати свою мрію. Мрія це чудово! Мрія найбільший стимул у житті, і в жодному разі не можна такій людині “обрізати крила”. На щастя, мама зрештою прийняла правильне рішення і дозволила дочці стати професійною футболісткою. Значною мірою цьому сприяла твердість характеру самої Влади: вона наполегливо йшла до своєї мети, не звертаючи уваги на глузування заздрісників і думки скептиків. Вона продовжувала добре вчитися і водночас йшла своїм спортивним шляхом. І ось результат! Владу по праву можна вважати гордістю нашої школи, гордістю всього міста Рені.

За словами вчительки, сучасні діти не завжди розуміють значення освіти для свого майбутнього, значення мрії, прагнення бути самим собою, а не піддаватися суспільним стереотипам та трендам. Один із таких стереотипів – орієнтація на успіх за будь-яку ціну, на матеріальний добробут та соціальний статус. Багато хто не розуміє, що освіта не тільки не суперечить таким настановам, а й сприятиме досягненню успіху. Матеріальні цінності не повинні бути самоціллю. Навпаки, успіх часто приходить як результат вірності своїй мрії, своїм особистісним устремлінням.

І тоді матеріальне благополуччя стане не предметом “культу”, а закономірним наслідком успіху. Перші досягнення Влади Кабанової – яскравий тому приклад. Вірю, що в неї будуть набагато більші досягнення і в кар’єрі, і в житті взагалі. Згодом прийде все – і заслужена слава, і матеріальний достаток, і самореалізація. Влада буде щасливою людиною. І це головне!”, – говорить Наталя Кічук.

Спортсменка з Рені увійшла до складу жіночої збірної України з футболу

НА ФОТО: Влада Кабанова та її команда. СвітлиниАнаньївського спортивного ліцею

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Геннадий
Геннадий
1 месяц назад

Андрей зачем ??? Какое отношение наше пресловутый ДЮСШ имеет к этому отношение 🤔 А Владка Умничка и Бог ей навстречу !!!🔥🔥🔥💪⚽️👍💛💙🏆⚘️

Андрей
Андрей
1 месяц назад
Ответить на  Геннадий

Что значит зачем? Не понял юмора… Влада училась в Ренийской ДЮСШ. Почему об этом не надо упоминать? Не понимаю вас.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x