Прикордонники на Білгород-Дністровщині затримали «пір’євих бізнесменів», що намагались потрапити за кордон

0 коментарів 11853 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути українсько-молдовський кордон, були затримані прикордонниками Білгород-Дністровського загону. Щоб підтвердити «легальність» свого перебування в контрольованому прикордонному районі, вони «замаскувалися» під власників бізнесу з продажу подушок й ковдр з пір’я та присипали ним багажне відділення. Про це, із посиланням на Південне регіональне управління Держприкордонслужби, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Окрім чоловіків, у легковику перебувала 41-річна жінка. Вона мала  повернутись за кермом автівки додому після втечі своїх колег до Молдови.

Під час опитування «бізнесмени» почали плутатись у своїх відповідях та згодом все ж зізнались про свої протиправні наміри. З їх слів, маршрут закордонного трансферу проклали собі самостійно.

«Завдяки пильності прикордонного наряду, «пір’євий бізнес» завершився в прикордонному підрозділі, а на чоловіків складено протокол про адмінправопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду», ─ йдеться у повідомленні.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x