Енергопостачальна компанія поверне громаді на Ізмаїльщині надмірно сплачені 625 тисяч гривень ─ подробиці

0 коментарів 12366 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокуратура в судовому порядку стягнула з енергопостачальної компанії 625 тис. грн надмірно сплачених коштів на користь Суворовської селищної ради. Про це, із посиланням на Ізмаїльську окружну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як повідомили у прокуратурі, рішенням Господарського суду Одеської області, яке залишено у силі Постановою Південно-західного апеляційного господарського суду, у повному обсязі задоволено позовну заяву Ізмаїльської окружної прокуратури в інтересах Південного офісу Держаудитслужби та Суворовської селищної ради до суб’єкта господарювання про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання електричної енергії та стягнення на користь громади понад 625 тисяч гривень.

Прокуратура довела, що під час виконання договору про постачання електроенергії за ініціативи енергетичної компанії всупереч вимогам Закону України «Про публічні закупівлі» укладено 8 додаткових угод, внаслідок чого ціна за поставку товару збільшилася більше ніж на 84%. Це призвело до надмірно сплачених протягом 2021 року органом місцевого самоврядування коштів.

Наразі стягнуті за судовим рішенням з енергопостачальної компанії 625 тисяч гривень уже в повному обсязі надійшли до місцевого бюджету Суворовської селищної територіальної громади.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x