Оптимізація бюджетних витрат: Болградська РВА обговорила ефективність закупівель у громадах району

0 коментарів 10233 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У рамках сталої практики та з метою забезпечення ефективного використання бюджетних коштів, сьогодні, 20 березня, в Болградській РВА відбулася нарада, присвячена обговоренню доцільності витрачання коштів громадами району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


В.о. голови Болградської РВА, Валерій Єребакан, спільно з заступником голови Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Павлом Синельниковим, провели детальний аналіз витрат та публічних закупівель у громадах Болградського району.

Протягом періоду з 11 по 20 березня 2024 року було проведено 4 закупівлі на загальну суму 974,6 тисяч гривень. Предметом закупівель були послуги зв’язку та передачі даних, придбання пального, а також телевізійне та аудіовізуальне обладнання. Зазначено, що ці закупівлі є необхідними для забезпечення нормального функціонування громадських закладів.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Крім того, проведено аналіз прямих договорів з громадами Болградського району, що включав Болградську, Бородінську, Городненську та Теплицьку громади. Протягом того ж періоду було витрачено 298,3 тисяч гривень на 5 закупівель, включаючи послуги зв’язку, паливо, металопластикові вікна та резинове покриття для підлоги. Після аналізу було відправлено листи головам громад з запитом про уточнення даних та доцільності проведених закупівель.

На завершення наради Валерій Єребакан висунув ряд доручень заступникам та керівникам підрозділів Болградської РВА стосовно надання громадам роз’яснень щодо проведення публічних закупівель.

Возможно, это изображение 2 человека, люди играют в футбол, люди играют в футбол и текст

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x