Одеський ТЦК звернувся до підлітків та батьків щодо приписної кампанії

0 коментарів 19791 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Усім підліткам Одеської області, які народилися у 2007 році, та їх батькам слід звернути увагу на проведення приписної кампанії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський обласний ТЦК та СП.


Згідно з чинним законодавством, всі призовники мають особисто з’явитися на призовних дільницях у районних територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

“Згідно чинному законодавству, усі громадяни, які отримали повістку для приписки, мають прибути на призовні дільниці районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання особисто. Приписці підлягають усі допризивники, які мешкають на території району чи міста”, – йдеться у повідомленні.

Приписка обов’язкова для всіх мешканців районів та міст області цього року. Важливо дотримуватися строків, вказаних у повістці. У випадку неможливості з’явитися у визначений час необхідно мати поважні причини.

Призначення приписки має на меті взяття молодих громадян на військовий облік, визначення кількості майбутніх військовозобов’язаних, а також встановлення їхніх особистих якостей, фаху та рівня освіти.

На призовних дільницях буде прийматися перелік документів, які обов’язково мають бути пред’явлені особисто. Після проходження комісії з питань приписки громадянам будуть видані посвідчення про приписку до призовної дільниці.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x