На Одещині прикордонники викрили фуру з нелегальними мандрівниками, які ховалися на спальному місці і… в ящику для білизни

0 коментарів 12825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Оперативні співробітники Одеського та Білгород-Дністровського прикордонних загонів успішно запобігли незаконному переправленню осіб через державний кордон. Спеціалісти виявили двох чоловіків призовного віку, які намагалися потрапити за кордон, приховавшись у кабіні фури. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.


За інформацією прикордонної служби, чоловіки вирішили нелегально перетнути кордон та для цього використали послуги 45-річного перевізника з Миколаївщини, який працював далекобійником. Пошук такого транспорту вони здійснили через один з месенджерів, де були розміщені оголошення про подорожі.

Ціна за таку «ексклюзивну» подорож коливалася від 2700 до 3400 доларів США з авансовим платежем у 100 доларів. Відповідно до узгодженого з далекобійником плану, остаточний розрахунок за маршрут чоловіки мали здійснити вже на території Молдови.

На Одещині прикордонники викрили фуру з нелегальними мандрівниками, які ховалися на спальному місці і... в ящику для білизни

За операційними даними, перевізник зустрічався з клієнтами в Одесі, де чоловіки приховувалися спочатку в кабіні водія, а після виїзду з міста займали свої місця, «придбані квитками»: один – на верхньому спальному місці, інший – в ящику для білизни.

На Одещині прикордонники викрили фуру з нелегальними мандрівниками, які ховалися на спальному місці і... в ящику для білизни

Але завдяки оперативним даним про маршрут руху фургона, прикордонники зуміли зупинити автівку для перевірки, яка рухалась у бік кордону. Під час огляду вантажівки військовослужбовці виявили усіх учасників «турне», що стало кінцевою точкою їхньої подорожі.

Тепер водію-перевізнику загрожує кримінальна відповідальність, а його пасажирам – адміністративна.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x