Житель Білгород-Дністровщини легко відбувся за побиття коханої палицею по голові

0 коментарів 15552 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський районний суд вирішив, як покарати уродженця села Білолісся Татарбунарської громади, котрий в ході сварки вдарив по голові свою співмешканку, спричинивши їй легкі тілесні ушкодження. Про це “Бессарабії INFORM” стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.


Інцидент стався 8 грудня минулого року, приблизно о 15 годині.  Як йдеться у вироку, обвинувачений, перебуваючи на подвір`ї домоволодіння, під час сварки зі своєю співмешканкою вдарив потерпілу дерев’яною палицею ззаду по голові.

У результаті своїх умисних дій чоловік спричинив коханій тілесне ушкодження у вигляді забійної рани тім`яної ділянки голови.

Вказане ушкодження не було небезпечним для життя, спричинило короткочасний розлад здоров’я строком понад 6 днів, що належить до категорії легких тілесних ушкоджень.

“Враховуючи те, що обвинувачений раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, його ставлення до вчиненого, а саме те, що він щиро розкаявся у скоєному та не заперечує обставини, встановлені органом дізнання, те, що він має постійне місце проживання на території Білгород-Дністровського району Одеської області, суд вважає можливим призначити обвинуваченому покарання у виді сплати штрафу”, – вказано у рішенні.

На переконання суду, саме таке покарання відповідає вимогам справедливості та буде достатнім для виправлення обвинуваченого та запобігання вчиненню ним нових злочинів.

Вивчивши матеріали провадження, суддя прийняв рішення визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ст. 125 ч.2 КК України та на підставі санкції даної статті призначити йому покарання у виді сплати штрафу в розмірі 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 1020 грн.

Додамо, що санкція ч.2 ст. 125 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до одного року, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x