Суддю з Болградського районного суду тимчасово відсторонили від роботи

1 коментар 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 19 лютого, за клопотанням керівника САП Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила від здійснення робочих обов’язків у зв’язку із притягненням до кримінальної відповідальності суддю одного з районних судів Одеської області, конкретно – Болградського. Повідомляється, що його викрили на одержанні 4 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.


Повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 190 КК України правопорушник отримав 9 лютого.  За версією слідства, вказані кошти суддя отримав для передачі своїм колегам за ухвалення ними рішень про закриття проваджень у справах про адміністративні правопорушення відносно фізичної особи. Фактично наміру передавати грошові кошти він не мав, а розпорядився ними на власний розсуд.

Тож вчора, 19 лютого, Вища рада правосуддя вирішила клопотання заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Клименка Олександра Васильовича задовольнити частково.

Строк відсторонення підозрюваного судді від роботи – до 9 квітня в межах строку досудового розслідування.

Суддю з Болградського районного суду тимчасово відсторонили від роботи
guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ale Starec
Ale Starec
2 месяцев назад

Судью-преступника “ВРЕМЕННО отстранили”??? Да они там ВСЕ такие! Запретить заниматься юридической деятельностью ПОЖИЗНЕННО!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x