Під прикриттям патріотизму: на Одещині прикордонники зупинили вантажівку з черговими ухилянтами

0 коментарів 19710 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На контрольному посту “Маяки” прикордонники Білгород-Дністровського загону перекрили спробу незаконного переправлення через державний кордон військовозобов’язаних чоловіків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління держприкордонслужби України.


Водій вантажівки, 44-річний мешканець Миколаївської області, намагався приховати “безквиткових” пасажирів, одягнувши піксельний бушлат та розмістивши синьо-жовтий стяг у кабіні транспортного засобу. Однак прикордонники виявили трьох чоловіків, які приховувалися у спальному відсіку та на підлозі вантажівки.

Мешканці Чернігівської області, здійснюючи пошук в інтернеті послуг з нелегального трансферу до Молдови, потрапили під приціл правоохоронних органів. Вартість подорожі становила 8 тисяч доларів США, половину якої вони вже сплатили, а іншу половину мали надіслати після перетину кордону.

На правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення, а перевізнику загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон”. Транспортний засіб було вилучено представниками Національної поліції.

Відео затримання дивіться у нас в телеграм-каналі.

Під прикриттям патріотизму: на Одещині прикордонники зупинили вантажівку з черговими ухилянтами

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x