Обікрав сімох громадян: житель Білгород-Дністровського району наступні п’ять років проведе за ґратами

0 коментарів 15282 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Неодноразово судимий за крадіжки чоловік, який протягом місяця обікрав сімох громадян з Білгорода-Дністровського та села Шабо,  проведе за ґратами п’ять років. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зловмисник поблизу міського ринку демонтував з «BMW» зовнішні дзеркала заднього виду вартістю понад 2,6 тис. грн, а також проник у «ВАЗ», зламавши замок на дверцятах, і викрав з нього акумулятор вартістю понад 2,4 тис. грн.

Також чоловік викрав телефон вартістю 1,9 тис. грн у свого знайомого,  вживаючи алкогольні напої у того в гостях.

Пізніше зловмисник обікрав три будинки та гараж, у які проник через незачинені вікна та пошкодивши вхідні двері й замки. З чужих домоволодінь він викрав телевізор, електроінструменти та пилотяг на загальну суму понад 16,5 тис. грн.

Хоча частину викраденого майна правопорушник встиг продати, але поліцейські розшукали все майно та вилучили в якості речових доказів.

«Зібравши достатньо доказів злочинної діяльності фігуранта, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення у крадіжках, зокрема поєднаних з проникненням у приміщення, сховище та житло, вчинених в умовах воєнного стану, повторно, що передбачено частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. На час слідства правопорушника помістили під варту», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, який визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

В ГУНП зазначили, що чоловік неодноразово був судимий за крадіжки та грабежі, за які відбув покарання у в’язниці загалом майже 11 років.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x