На Болградщині жінка хотіла відкупитись хабарем від крадіжки, натомість може потрапити за ґрати

0 коментарів 16146 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителька Болградського району запропонувала поліцейському хабар, щоб відкупитись від майнових злочинів. За 37,4 тисячі гривень жінка вимагала від керівника слідчого відділу закриття кримінального провадження, розпочатого щодо неї за фактами крадіжки та замаху на крадіжку. Зловмисницю затримали, їй загрожує позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


 Мешканка одного із сіл Криничненської громади у грудні минулого року була викрита у скоєнні крадіжки. За кілька днів жінка спробувала повторити те саме вдруге, але також була викрита.

«Розпочавши кримінальне провадження та зібравши докази протиправних дій громадянки, слідчі повідомили їй про підозру за ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій  в умовах воєнного стану, та закінченому замаху на крадіжку, вчинену повторно в умовах воєнного стану. За цей злочин чинним законодавством передбачене покарання позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Порушниця намагалась уникнути покарання, тож спробувала вирішити питання щодо закриття провадження і запропонувала керівнику слідчого відділу територіального підрозділу поліції гроші. Проте поліцейський повідомив про запропоновану йому неправомірну вигоду керівництву. Правоохоронцями були вжиті заходи щодо документування протиправних дій громадянки.

Жінку затримали «на гарячому» безпосередньо після передачі поліцейському неправомірної вигоди у сумі 37,4 тисяч гривень.

Кошти правоохоронці вилучили, а правопорушницю затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

«За даним фактом слідчі обласної поліції розпочали провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України та повідомили фігурантці про підозру. За цей злочин їй загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої», ─ розповіли в ГУНП.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Триває слідство під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

На Болградщині жінка хотіла відкупитись хабарем від крадіжки, натомість може потрапити за ґрати

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x